Indonesien

Indonesien är en ö värld som ligger i Sydostasien och Oceanien. Landet består av ca 13 000 öar och har en befolkningsmängd på över 250 miljoner invånare. Java och Sumatra är några av de största öarna medan Bali är en av den mest kända. Indonesien har verkligt något för alla när det gäller en semesterresa. För den som söker lugn och ro samt gillar sol och bad finns det badsemesteralternativ där man kan sitta i skuggan under palmerna och bara koppla av. För den som vill uppleva landets kultur och historia kan man ta en rundresa och kanske kombinera denna med någon dags sol och bad. För den naturintresserade finns en stor naturresa där man tar kryssningar i nationalparker och har stor chans att se både orangutanger och komodovaraner, två djurarter som är speciellt samkopplade med ö världen.

Se nedan vårt utbud av resor till denna fantastiska ö-värld. 
Hittar du inte det du söker? Kontakta oss, vi skräddarsyr resor efter dina önskemål. 

null

Bali budgetresan 12 dagar.

På denna rundresa utforskar vi ön Bali. Vi besöker en traditionell Agaby, ser utsikten från Agung berget och Penelokan. Besöker Git Git vattenfallen samt det mest fotograferade templet i Bali – Pura Ulan Danu Brantan.

null

Indonesiens öar 13 dagar.

På denna resa besöker vi Bali, Lombok och Gili Air. På Bali besöker vi Git Git fallen och får se en dansuppvisning. På Lombok besöker vi några av öns hantverkare och på Gili Air åker vi häst och vagn och njuter av det varma vattnet och den fina stranden.

null

Klassiska Bali 12 dagar.

Under denna klassiska rundtur besöker vi lokala byar och lär oss om de seder och bruk som finns på ön. Vi får se konstverk gjorda av silver, besöker tempel och vacker natur. Turen avslutas med sol och bad vid Tanjung Benoa.

null

Naturresan 15 dagar.

Under denna runtur tar vi två kryssningar för att se orangutanger samt komodovaraner. Vi får vara med om att plantera endemiska träd, besöka traditionella byar, se vackra soluppgångar och njuta av det klara och varma vattnet.

null

Strandsemester Bali 13 dagar.

Detta är en utmärkt resa för den som söker lugn och ro samt vill sola och bada. Vi bor vackert i Tanjung Benoa och dagarna är fria att spendera på egen hand och för att bara njuta.