Strandsemester Bali 13 dagar.

Strandsemester Bali 13 dagar.
Pris per person från: 17 300 kr.

Detta är en utmärkt resa för den som söker lugn och ro samt vill sola och bada. Vi bor vackert i Tanjung Benoa och dagarna är fria att spendera på egen hand och för att bara njuta. För den som önskar en liten mer aktiv semester finns många vattensporter i området som man kan ägna sig åt.

Detta ingår:
Internationellt flyg tur och retur till Bali.
All transfer.
12 nätter i standard dubbelrum på 5 * hotell inkl. frukostbuffé.
Resegaranti via svenska kammarkollegiet.

Dagspresentation:

Dag 1: Ankomst till Bali.
Vid ankomsten till Balis internationella flygplats möts du upp av den lokala personalen för att få transfer till ditt hotell beläget i Tanjung Benoa. Resten av dagen är fri för att spendera på egen hand och koppla av efter nedresan. Vi bor på Nikko Benoa Beach Hotel eller liknande.

Dag 2 – 12: Tanjung Benoa.
Dagarna är fria att spendera på egen hand. Vi njuter av stranden, det klara vattnet eller hotellpoolen! Nikko Bali Benoa Beach Hotel har 188 eleganta rum och suiter som går i harmoni med naturen. På resorten finns restauranger, barer, en poolbar samt ett Spa och ett gym. Det finns även aktiviteter för barn.

För den som vill ha en liten mer aktiv semester kan man engagera sig i vattensport.

Dag 13: Hemresa.
Vi får transfer till flygplatsen för att påbörja vår hemresa. Beroende på dina flygtider anländer du till Skandinavien samma eller nästföljande dag.

Detta ingår ej:
Lunch och middagar.
Alla personliga utgifter för dricks, tvätt, telefonsamtal, skatt, alkoholhaltiga drycker, avgifter för kameror och videokameror vid sevärdheter, kostnader för läkare eller medicin, skatt för att lämna flygplatsen etc.  
Reseförsäkring.

Priserna är beräknade per person i delat dubbelrum.
Priserna är baserade på lägsta bokningsklass och säsong. Vi reserverar oss för valutaförändringar samt höjda flygskatter.