Central och Sydamerika

  • DU ÄR HÄR:
  • Home
  • Central och Sydamerika

Central och Sydamerika är en spännande kontinent som bär på en lång historia. Här kan man lära sig om gamla indiankulturer medan man besöker Inkaindianernas förlorad stad Machu Picchu eller Maya indianernas Tikal.
Man kan vandra i Evitas fotspår, segla längst Panamakanalen samt besöka den berömda Kristus statyn. 
Här finns också många underbara naturscener så som den storslagna Amazonas med Iguazu fallen, den förtrollande saltöken eller de istäckta vidderna i Patagonien. Dessutom finns här ett rikt djurliv och vackra stränder att koppla av vid. Central och Sydamerika är verkligen en kontinent som har något för alla, och här kan man skapa de där speciella semesterminnena. 

null

ARGENTINA

Tangons land , Evitas land, spännande isvidder och vackra iguazu

null

BOLIVIA

Moonvalley, gamla civilisationer, pampas, häxmarkander och en av världens största saltöknar!

null

BRASILIEN

Rio med kristus statyn, Amazonas djungel, sol och bad samt Iguazu vattenfallen.

null

CHILE

Patagonien med dess is formationer och pingviner, Atacamaöken, Vina del Mar och den färgglada Valparaiso. Hit hör också Påskön!

null

COSTA RICA

Regnskog, Arenal vulkanen, Tortugero med skölpaddorna, molnskogen med ziplines samt badstränder.

null

ECUADOR

Indiankultur, Quito med Middle of the world, Otavalo marknaden, regnskog, sol och bad. Hit hör även Galapagos öarna med dess rika djurliv.

null

GALAPAGOS

Galapagos är en liten ö grupp som tillhör Ecuador. Här finns lavaformationer och sköldpaddor, sjölejon, leguaner, pingviner och fåglar i mängder.

null

PANAMA

Kanalen, djur och natur, sol och bad!

null

PERU

Inkaindianernas förtrollade land. Här kan man besöka det myomsunna Machu Picchu. Besöka en familj på Titicacasjön. Bada i varma källor och utforska en sedan länge glömd civilisation.

null

PÅSKÖN

Se de fantastiska Moai statyerna på ön som tillhör Chile.