Delfin tur.

En unik chans att simma ihop med delfiner och att bli ett med naturen.

Under denna tur besöker vi fiskebyn Kizimkazi som ligger på den sydvästra kusten av Zanzibar. Vid ankomsten till Kizimkazi får vi en snabb genomgång om delfinernas beteenden och om olika sorters delfiner. I detta område finns framförallt många puckelryggiga och flasknosdelfiner. Vi fortsätter sedan till ett område där vi har 80 % chans att se delfiner. Har man tur får man simma ihop med dessa intelligenta djur innan vi återvänder till vårt hotell under eftermiddagen.

Alla våra turer med besök till delfiner följer The Official Code of Conduct framtagen av forskare på institutet för marin forskning i Stone Town. Institutet är en del av Dar Es Salaams universitet. Koden togs fram för att skydda delfinerna under de växande turistströmmarna och genom att följa denna ser man till att påverkningarna på djurens naturliga beteenden blir så små som möjligt.  

Tips! När du går i vattnet för att simma med delfinerna försök att inte plaska så mycket. Försök att vara så tyst som möjligt och låt delfinerna komma till dig!